Komoda Abaco Šířka 130cm

Toto zboží je k dispozici POUZE ONLINE! Komoda ABACO z masivního borovicového dřeva si vás získá vysokou kvalitou a úžasně přírodním vzhledem evokující venkov. Precizní zpracování a kvalita dřeva...

Příborník Roma Černý

Toto zboží je k dispozici POUZE ONLINE.Tento černý příborník zaujme stylovým vzhledem se strukturovanou přední stranou, která dodává nábytku obzvlášť atraktivní nádech. Příborník s rozměry...

Pohovka Jellina Modrá

Toto zboží je k dispozici POUZE ONLINE! Tmavě modrá pohovka JELLINA přitahuje pozornost každého svým extravagantním vzhledem a je nejen pohodlná, ale také skutečným designovým vrcholem vašeho...

Profi Star 1,9 l

Kuchyňský nerezový hrnec s poklicí ze série Profi Star má extra silné termo-sendvičové dno pro efektivní absorbci tepla a objem 1,9 litru. Vhodný i pro indukci.

Spice, lesklá bílá

Vyšší skříňka z řady Spice se vyznačuje lesklými bílými povrchy s extravagantní profilací a ideálně se hodí do nadčasově zařízeného bytu. Obsahuje 2 zásuvky a 2 dveře.

Hildesheim, 271 cm, šedá/bílá

Extra velká šatní skříň o šířce 271 cm a navíc zvětšené výšce s přehledným uspořádáním vnitřních úložných prostor. Obsahuje celkem 12 dveří, vnitřní police, zrcadla i 3 zásuvky. V kombinaci tmavá...

Walter, dub artisan

Prostorný psací stůl s pevnou konstrukcí má levé dveře s úložným prostorem a řadu zásuvek, kam přehledně uložíte vše potřebné. Vyroben v útulném dekoru dub artisan.

Carlos 802D, bílá

Skříňka 2-dveřová v bílé barvě nabízí praktické úložné prostory, účelnost a čisté linie tvarů, které se hodí do každého interieru.

hnědé proužky

Sada obsahuje 8 kusů kuchyňských bavlněných utěrek s hnědými proužky. Praktické v každé kuchyni, nezbytné pro utírání nádobí.

Tore 135x245 cm, taupe

Praktický i dekorativní zatemňovací závěs v taupe barvě dodá Vašemu domovu opravdové soukromí. Perfektně redukuje světlo v místnosti, díky čemuž můžete docílit i lepšího spánku. Rozměr 135x245 cm.